søndag, maj 29, 2005

Hvad sker der med din sommerlæsning?

Hvad har du tænkt dig at lave denne sommer?

Skal du til Italien med Goethe under armen?, ligge ved Vesterhavet med Thomas Manns "Familien Buddebrooks"?, læse fagbøger om kunsthistorien mens du sidder på bænk i Paris? Eller skal du hygge dig i haven med frisk frugt, irriterende fluer og fuglefløjt mens du læser Ib Michael, haverbøger eller Don Delillo?

Gå dog ind og leg med hos bogormen:-)

fredag, maj 27, 2005

Hrm.....hvor går man....

hen og får en rigtig god massage?

Anyone?

onsdag, maj 25, 2005

Herfra hvor jeg sidder....

kan jeg se:

- en kæmpe bunke bøger med "Maden fra Toscana" øverst.
- en række af 6 reoler der "omringer" mig
- en kop mokka fra mig til mig, frisklavet
- en række af gode cd´er der skal ledsage mit redaktør-arbejde de næste par dage
- et papir med html-kodning!!!
- en afrødet julestjerne der nu er forårskåd på den fed-grønne-måde.
- et træ der vinker til mig i blæsten
- Domus Vista i det fjerne
- grimt graffiti ved Valby Station
- to hunde der sover på gulvet efter en god lang "mens-der-er-fremvisnings-luftetur"

Hvad kan du se derfra hvor du sidder?

fredag, maj 20, 2005

Husejer i den gyldne stad:-)



Efter en nervebetonet pinse, istandsættelse og salgsaftale på vores lejlighed er vi nu endelig blevet husejere!

Du kan se vores nye hus som vi overtager 1. august her

Haven ser helt anderledes ud nu, med en masse blomstrende planter og blomster, og både hundene og Jacob og jeg glæder os meget til at indtage matriklen:-) En drøm går i opfyldelse og hvor er det underligt at tænke på. Der går sikkert et stykke tid før det virkelig manifesterer sig.

Vi kører videre med en masse fremvisninger af lejligheden, der har i de sidste to dage været de første tre, så hundene bliver ivrigt luftet i øjeblikket:-) Dem der har været for at kigge var interesserede og syntes at de fik en del for pengene her i forhold andet de havde set på - så vi er ikke bekymrede for lejligheden, den skal nok blive solgt:-)

Tænk, snart sidder vi i et hus - det er altså meget underligt at tænke på:-) Men dejligt. Tiltrængt og på høje tid efter 7 år her i en efterhånden alt alt for lille lejlighed. Dog en dejlig lejlighed som vi gøre nye købere glade snart...

torsdag, maj 19, 2005

Almost.....

my house:-)

Tæller timerne....sælger skriver under i eftermiddag, men eftersom de har ønsket os tillykke gennem ejendomsmægler regner vi det nu for blot en formalitet, så inden mange timer er gået er vi officielt husejere i Brøndby:-)

Ellers blev vi lige ringet op i går og fik af vide at vi havde interesserede til fremvisning i lejligheden både i dag og i morgen, så kan det ellers være at der kom fut i fejemøget:-)
Holy Moses hvor fik vi travlt. Snart skinner lejligheden, mutter er ude med kost og med spand, Ajax´en står klar og vufferne kan forberede sig på en 1½ times lang tur i eftermiddag når der kommer "fremmede":-)

tirsdag, maj 17, 2005

Mr. Sultans of Swing....

fyrede den totalt af i Forum i går aftes;-) En dejlig oplevelse.

Mens vi sad der med isbjerge i maven pga. forhåbentligt kommende huskøb denne uge, fyldte os selv med kolde øl og blev behageligt afslappede. Men ikke 5. min. gik uden af vi tænkte på "vores" hus. Gud fader hvor er det dog nervepirrende....

Jeg tror snart jeg revner i tusind stykker.

Kryds fingre for os, vil I:-) Send positive tanker:-)

Odds´sene er så vidt vi kan fornemme gode, men med det her marked ved man bare aldrig noget sikkert før underskriften fra sælger er sat.

torsdag, maj 12, 2005

I mit næste liv....

tror jeg at jeg enten vil være:

a. En solsort; de ser ud til at hygge sig meget godt, i træets top og med solskin fra oven.
Vinteren snakker vi ikke om, for jeg vil naturligvis kun være en sommersolsort:-)

b. En af Barbapapa-figurerne, tænk at kunne forvandle sig til hvad som helst!Smart og handy.

c. Elver - smuk og galant - og tænk at kunne leve for evigt...

eller

d. Succesrig forfatter med bestsellertitler, flot hus og det perfekte liv.


Hvad vil du være i dit næste liv?

mandag, maj 09, 2005

De tusind tankers land.....

Min øverste etage er i øjeblikket gennemgangsfelt. Der finder en konference for travle tanker sted, de blokerer, råber højt, larmer og giver mig ingen fred. De kan på sin vis være rare nok, men de kan sandelig også blive irriterende.

Lidt fred. Bare lidt. Fred for overboens larmende sexliv hver evig eneste nat. Ørerpropperne har for længst fundet sig tilrette ved min side, jeg prøver stædigt om jeg kan undvære dem, men når natten går på hæld ender jeg alligevel med at proppe dem i, og så undres jeg. Jeg undres over hvorfor man kan have sex hver evige eneste nat i mange timer når man er gravid i 8-9 måned. Nå men anyway, ørepropperne hjælper, men jeg overvejer stadig om jeg burde fortælle en af de deltagende ignoranter, at man faktisk kan høre dem i hele vores lejlighed hver evig eneste gang de er ivrigt prustende på lagnerne. Og så må det vel i øvrigt være rart med et så velfungerende sexliv - for det har de da. Jeg har slået mig magtesløs til tåls med det. Sådan er livet.

Jeg får kradset ned og læst i bøger. Specialet tager udformning igen og jeg fyldes af tilfredshed. Arbejder hver evige eneste ledige minut på
bogportalen - ville gerne bruge mere tid på den, men når tiden ikke er der kan man ikke rigtig stille noget op. Har også slået mig til tåls med dette faktum istedet for at tragte efter noget jeg ikke kan opnå.

Kigger huse, kigger vægge, kigger badeværelser, kvadratmeter-pris, grundareal, drømmer om salgsopstillinger, flagrer i vinden, tænker på det hus jeg får engang, hvor lagnerne skal blafre friskt i haven og jeg skal spise jordbær med fløde på terassen. Larme fordi jeg kan og fordi at ingen tager skade af det. Spille høj musik og nyde at have mit eget. Være glad. Fløjte og tage solbad helt nøgen. Sådan!

Alle de tanker ligger der på lur og drejer sig og laver akrobatik hver gang de ser sit snit til det. Vil ikke lade mig i fred. Ville nok heller ikke undvære dem nu de er der. Sætter pris på tankevirksomhed, energi og action. I visse doser. Når sensommeren går på hæld vil jeg gerne bede nogle af disse tanker om at tage sydpå, til fjernere strøg. Så vil jeg lukke nogle af de løse ender, forbedre mig som menneske og være god ved mig selv.

"Tænker jeg, tænkte jeg, gjorde hun, sagde hun", mens solen skinnede udenfor og man bare venter på at fuglene lader deres triller vælte ind over matriklen. Det er på tide med te...

tirsdag, maj 03, 2005

Med 120 ud af livets landevej....




En sangtitel kendetegner mit liv i den her periode: "I´m so exited!"

Boligkiggeri gør mig helt højspændt...
Boligvurdering gør mig glad....
Flytteplaner gør mig forventningsfuld....
Forårets solstråler gør mig lykkelig....
Læsning beroliger og fokuserer mit flagrende intellekt og min løsrevne sjæl...
Kys gør mig sikker på den eneste ene, og når jeg hører ham bore i køkkenet og ordne ting og sager, så går det op for mig hvor meget jeg elsker den lille driftstekniker....


2005 bliver helt sikkert det år hvor jeg oplever spænding i den grad! Jeg startede eget firma, vi skal flytte og så skulle der jo gerne afleveres speciale og helst også lidt "bagværk i ovnen":-) For fanden da, gad vide om man kan rumme al den lykke og så meget spænding på én gang? Jeg tror det, jeg kan mærke det og jeg må skrige højt og juble. Det er mit liv og jeg elsker det!

Hvad kan gøre dig "exited"?