torsdag, august 31, 2006

Iværk 06, tjek det ud!

Der er iværksættermesse i Forum denne fredag og lørdag, så går du med en lille iværksætter i maven, eller er du nystartet, så kunne det være, at messen kunne give dig nye ideer.

Du kan også kigge ind til Cph Female Business, iværksætterkurset hvor jeg går, for måske du også går ledig og har en god idé du gerne vil realisere? Standnummer kan jeg ikke lige huske, men det er til at finde ud af på messen. Ses vi?

onsdag, august 30, 2006

Utroligt, men sandt.....

Man kan rent faktisk føle sig misforstået af hele verden, næsten da. Og det kan også lade sig gøre, at man ikke bliver mødt, som den man er lige nu, eller der hvor man er lige nu. Ikke bliver forstået. Omsorg, hvad er det? En by i Rusland? Eller en lille bygd på Grønland? Jo, helt sikkert.

Det var bare slet ikke gået i mit gamle liv, det her stunt. Jeg tror, jeg skal have formuleret en klage til forbrugernævnet: "Undskyld, jeg vil gerne have byttet mit liv, eller evt. opgraderet det, til en federe og nyere version".

tirsdag, august 29, 2006

Ufatteligt.....

så forbandet ensom man kan føle sig, i et virvar af engagerede og varme mennesker. Tænk at føle sig som verdens sidste beboer, på toppen af Mount Everest, i en snestorm.

Og helt umenneskeligt, så at skulle på motorvej for første gang, i myldertid, i pisseøsende regnvejr. Røvbanan. Kort og godt.

Bare ikke lige min dag, vel....
Bare ikke lige min måned, vel....
Bare ikke lige min sommer, vel....

mandag, august 28, 2006

Hvis du tror det er nemt.....

så tro om igen!

Overskriften på mit liv lige nu. Troede jeg, det var nemt? Ville det blive nemt? Nej, ikke just. Men jeg troede egentlig, at jeg var over det værste. Det er jeg måske også. På sin vis. Og alligevel ikke.

Læsset væltede i fredags, og lige siden har jeg været yderst sårbar og ustabil. Der har ikke været langt til tårer, og jeg har følt, at hver dag var en vandring i tristhedens dal. Ikke just nogen optur, men en nødvendig og naturlig reaktion som jeg ser det. Det der trænger sig på skal ud. Sådan er vi mennesker skabt, sådan er vores psyke bygget op. Og ud kommer det. Om jeg vil det eller ej. Om situationen passer til det eller ej.

Jeg har mistet min kontrol. Jeg reagerer i stedet. Uanset om jeg er hjemme eller ude. Det er både skræmmende og grænseoverskridende, men igen, sikkert en nødvendighed. Jeg tror på at det er sundt, men det gør det ikke mindre hårdt. Jeg forstår min proces, men det gør det ikke nemmere. Jeg bilder mig selv ind, at jeg er ved at hele, at jeg er godt på vej, at det hele bliver nemmere lige om lidt.

For helt ærligt, jeg befinder mig måske ikke længere i helvede, men flammerne slikker mig godt nok op af ryggen, og kontrollen tager livsglæden på ryggen, griner mig lige op i fjæset, og flyver sin vej. På store blafrende vinger, der vælter mig omkuld øjeblikkeligt. Endnu engang. Forladt i flammernes dal slår jeg opgivende ud med armene, og håber at der kommer en eller anden forbi. En der kan give mig et lift ud i solen. Der hvor fuglene synger og mit gamle liv stadig befinder sig. Det synes så uendeligt langt borte, og jeg er alt, alt for træt til at blaffe lige nu.


fredag, august 25, 2006

Adidas vision....

Mine adidas-sandaler har her til morgen forvandlet sig til lakrids-sandaler! Noget så tarveligt skal man lede længe efter, og når jeg kommer hjem i eftermiddag, må jeg have en alvorlig disciplinær snak med dem! Og stuearrest, naturligvis, ingen tvivl om det...

torsdag, august 24, 2006

Rundkørsel - er det lige mig?

Ja, det har jeg sådan set besluttet mig for at det er!

I dag begiver min kørelærer og jeg os på en tur i rundkørsler og til trafiksanerede områder, og jeg har bare bestemt mig for, at jeg vil være skide god idag, basta! En stor gulerod venter forude, for bagefter skal jeg hjem og inspicere mit nye golfsæt, som kæresten har været ude at hente. Så idag kan både byde på rundtosset hurlumhej og smadrede ruder på naboejendommene...

Er du til rundkørsler eller golf? Eller er du bare i god humør?

tirsdag, august 22, 2006

Stoltheden driver ned af....

væggene, svømmer hen af gulvet, og klapper eksalteret i de imaginære hænder!

Bogormen har denne salige dag fået eget golfsæt! I dag golfsæt, i morgen egen virksomhed, tsk., hvad skal det dog ikke ende med!

mandag, august 21, 2006

Lykkens sammentræf

Scenariet udspillede sig vådt i dag. Som for så mange andre. Bogormen krøb ihvertfald i læ under Langebro. Det væltede ned med regndråbe-elefanter.

Med headset og musik overalt ventede bogormen således. Snart stilnede regnen af, og det gik mod Brøndby. Kort efter kæmpebygen tonede Garbage og "I´m only happy when it rains" frem, og det morede bogormen sig da lidt over.

Hvordan er det med den der lykke? Er vi kun lykkelige når alt er perfekt, eller kan lykken danne sig i fragmenter? Det kan den hos undertegnede. Da jeg cyklede der i regnen og senere blev tørret i solen, slog det mig, at man godt kan være lykkelig, selvom man er ulykkelig over andre ting i sit liv. Lykken kan smile fra den ene side, og der kan være elementer af succes i ens liv, mens skyggesiden indimellem viser sit ansigt. Og faktisk synes jeg samspillet mellem disse to er ok, for det er jo i modgang at vi vokser som mennesker og udvikler os.

Dermed ikke sagt at jeg kun er lykkelig når det regner, men sagt på en anden måde, lykken kan faktisk gå op for en, når man cykler der i regnen, og så har man da også fået noget ud af den byge. Ja tænk, det er ikke kun blomsterne og græsset der får gavn af regnen, i dag strømmede der også lidt lykke ned gennem dråberne til mig.

onsdag, august 16, 2006

Bogormen under ekstrem makeover

Et par tanker faldt i går min vej. Ja, det hænder altså, temmelig meget disse dage. Og spørgsmålet er: "Er jeg ved at udvikle mig til en mand?" Skræmmende tanke, ikke sandt...

For faktum er at jeg indenfor de sidste par måneder er begyndt at:

a. Iklæde mig Brøndby-trøje, tage på stadion, spise pølser og brunsviger, drikke øl og råbe og skrige som en vanvittig.

b. Tage kørekort, og har dermed en udpræget interesse for biler, hastighed, færdselsskilte og især diverse tilhørende bandeord.

c. Spille golf! Og fik igår min første bag med tilhørende 6 køller. Var stolt som en pave og var helst kørt afsted til Smørum og havde golfet hele aftenen/natten.

d. Deltage på iværksætterkursus og springer indenfor de næste måneder ud som selvstændig erhvervsdrivende med virksomheden bookworm/ booktelligence/ kært barn har mange navne, og mangler hermed bare attachemappe og jakkesæt med kvindeligt snit.

Hrm.....og her er det så at jeg bliver dybt taknemmelig over at jeg:

a. Stadig har bryster og andet feminint udstyr
b. Og temmelig mange hormonsvingninger

Jeg kan vist ånde lettet op, det ser ud som om en invasion blot er forsøgt, men slået fejl, for nu....

mandag, august 14, 2006

Åh businesslife! Bogormen, nu som selvstændig erhversdrivende...

Fra i dag og seks uger frem skal bogormen tidligt op mandag til fredag. Skræmmende? Nej da. Skønt og herligt at der sker noget spændende, jep!

Dags dato starter undertegnede, sammen med en række andre iderige kvinder, som en ud af 15 eller noget lignende, på Cph Female Business, et seks ugers iværksætterkursus. Kan jeg forestille mig, at jeg om seks uger står med en forretningsplan i hånden og er klar til at springe ud som selvstændig erhvervsdrivende? Svaret er et rungende ja!

Joh, det kan jeg faktisk. Det er bare lige det med økonomien der ikke helt hænger sammen! Her vil enkelte sige, spring da bare ud i det. På dybt vand. Ja, ja, men altså, de dagpenge jeg har nu er jo gode, ikke sandt. De er et sikkerhedsnet. Men ja, man kan ikke både have sikkerhedsnet og svømme sammen med de vokse på det dybe. Man må vælge. Eller må man? Kan det tænkes at der findes en mellemvej?

Har du gjort dig erfaringer med det at være selvstændig? Også i forhold til dagpengesystemet? Har du nogle gode råd til mig?

Nå, jeg skal ind og pakke attachemapppen og stramme slipset....men inden da, et herligt smil til dig på den anden side at denne skærm, smil og lad regnvejrsguden til skamme på denne augustdag:-)

søndag, august 06, 2006

Hvor heldig har man lov til at være?

Grillhyggehalløjsa i går med 4 pragtfulde kvindemennesker runger stadig i mine ører og skyggerne af timers samvær blafrer i horisonten, jeg kan næsten høre de mange grin stadig hænge i luften.....

Det var hygsomt, sjovt, dybsindigt og alt muligt andet. God mad, godt selskab, masser af snak og masser af sjov. Og denne oplevelse bekræfter mig så bare i, at når det kommer til venskaber og veninder er jeg bare så rig, så rig. Begavet til randen med fantastiske mennesker i mit kølvand. Mennesker der hver især er meget forskellige, men alle dejlige og fulde af gode egenskaber på hver deres måde. Mennesker der rummer så meget og er så spændende, der er masser af udforske og masser af ting at snakke om, personligheder at dykke ned i.

Venskaber er altså en del af livets salt, og jeg har lyst til masser af timer boblende i venskabspølen, for det giver mig bare så meget, giver mig lyst til at give en masse til andre og får det bedste frem i mig!

Hvor er jeg bare heldig! Begavet med venskaber der på mange måder giver mit liv så meget mening!

Tak og smækkys og kæmpekrammere til alle mine dejlige veninder, dem der var her og dem der ikke kunne komme, I er sgu´for dejlige!

fredag, august 04, 2006

Rødovre Centrum næsten totalt udplyndret af gal shop amokker!

Så fik naboen og jeg lige overfaldet Rødovre Centrum, yes, yes. Men jeg indledte besøget helt, helt forkert!

Havde frygtet helt vildt shop amok, men et besøg i banken for at betale nogle regninger i starten af shoppingen, lagde ligesom en rimelig kraftig dæmper på mine handlinger. Damn, det burde du bare kunne have sagt dig selv! Aldrig, aldrig, indlede en shop-amok-dag med et dårligt-samvittighedsbesøg i banken, aldrig.

Nu kan jeg sidde her og have rigtig godt af at savne alle de ting jeg ikke fik købt, sådan, så kan jeg måske lære det til næste gang!

Til gengæld kan jeg også sidde her og glæde mig helt afsindigt til hygge-grille-spille-krokot-drikke-rødvin-og-måske-også-gin-og-tonic-i-morgen-slapperas-med-veninderne!

torsdag, august 03, 2006

Snik snak, stedsegrønt, fix og Alias

Snik snak dag. Dag i det grønne. Dag med forhåbentlig sol, men også gerne regn. Regn til græsset, regn til sindet, regn til at sidde indenfor og se TV, eller bare kigge på dråberne på ruden. Se dem rende, følge deres spor. Lige nu nydes solen dog.

Det er dog primært snik snak-dag. Skal interviewes af www.bogmarkedet.dk om bookworm.dk til formiddag. Bliver spændende hvilken vinkel der kommer på det.

Bagefter har jeg rendevouz med mine kirsebærlaurbær, de breder sig, ud, ud, ud, og der skal klip, klip, klippes. Mit hjerte græder lidt ved tanken, for disse buske er bare så smukke. Men de har ikke været passet i over 5 år, og er jo vokset helt ind i sig selv. Det skal ændres nu, nu skal de passes og plejes. Der skal nok også snakkes lidt med naboen over skellet, det er så hyggeligt:-) Det daglige fix af teoriundervisning rundes naturligvis også senere, ingen dag uden teori. Tænk at kæreste turde lade bilnøglerne blive hjemme, tsk.

I aften skal jeg på date med "Alias". Har købt alle sæsoner på dvd, og glæder mig til at se dem alle. Så må det gerne regne og dundre. Buldre og brage. Varm te og tæppehule, hvor man kan skimte ud af sprækkerne når det er allermest uhyggeligt:-) Det er græsenketid big time.

onsdag, august 02, 2006

At klippe, beskære og spille med røde terninger:-)

Klip, klip, klip. Ukrudt og andet utyske forsvandt som dug for solen i går. Jeg var hård med beskærersaksen. Som klippede jeg de sidste mange uger ud af mit liv, gid jeg kunne...

At være effektiv, at få noget fra hånden. Det hjælper. Både på fysikken og på tilfredsheden ved dagens slutning. Også lidt på øverste etage. Ritch, ritch, ratch, hvor blev alt det grønne af? Det røg ud. Sammen med endnu en dag fuld af tanker. Haven blev mere og mere luftig, mens ham den sødeste lavede hegn sammen med naboen.

Stædig som jeg er besluttede jeg mig for at få de sidste frø i jorden, mange af dem kunne plantes til juli. Selvom jeg ved at blomsterne nok ikke når at titte frem, ja så skulle jeg bare have prøvet det af. Sådan er det at være ny haveejer. River i jorden, mærker den dejlige duft af natur. Tager overspringshandlinger indendørs for at læse teori, og består for første gang en prøve i første hug. Det der med kørsel på motorvej og motortrafikvej, det har mor her bare tjek på, søster.

Flere pæle sættes i jorden af mændene i nummer 6 og 8. De sveder, bakser, hygger sig helt gevaldigt. Imens fælder jeg tjørne og vidtberejste grene. Har det varmt. Har det godt. Så sætter aftenen ind. Vi spiser hos naboen, hvor den står på spaghetti og kødsauce, skønt. Vi har et dejligt afslappet forhold til vores naboer, det betyder noget. Vi ses, vi snakker, og jeg er sikker på at vi med tiden kommer til at se meget til hinanden. Naboens søn har i dag været min lille hjælper, han har vandet, revet, og snakket som et vandfald. Det gør de jo sådan nogle små. Jeg hyggede mig med det.

Mørket falder på og bringer regn, bulder og brag med sig. Det er fascinerende at kigge på, dragende. Sådan et vejr er lige mig. Og vi trænger jo til det. Dag bliver til nat, og jeg kaster et kig på dokumentaren med pigerne på The Bunny Ranch inden jeg skal sove. Sex og nøgne damer flyder i stride strømme. Jeg undres. Ikke over lysten til sex og sanselighed, men nærmere over det, at nogle kvinder rent faktisk gør det arbejde med glæde. Det må være pengene, det lyder jo som om de tjener helt godt.

Nu drømmer jeg. Drømmer mig tilbage til de sidste par dage hvor jeg har bestilt spil på nettet. Altså brætspil, familiespil. Jeg indrømmer, det er min store synd og jeg elsker spil mere end noget andet i verden. Sådan da. Hvad min søde kæreste så siger til det, når pakkerne begynder at dukke op? Hrm.... Nå hva´pokker, han er forberedt. Som jeg sagde til ham, "Lige nu, denne sommer, vil jeg bare gerne være glad, og hvis lidt spil og nogle røde terninger kan gøre mine dage bedre, så er det bare helt ok". Så nu venter jeg på at mine 12 gennemsigtige røde terninger kommer ind af døren. Godt at der kommer et par søde piger på besøg på lørdag til tøsegrill, så er jeg da vist nødt til at præsentere dem for de mange spil, jeg har fået bestilt de sidste par dage.
Røde terninger, sejt ik´:-)

Og hun sejlede ud på de røde terningers bølgende vande....

tirsdag, august 01, 2006

En ferietirsdag i bogormens sommerland

Rapport fra bogorme-sommerland, et sted i den danske, varme augusts-sfære...

Vågner med øjne der ikke vil op. Den kæreste skal ud og spise brunch med gutterne. Får derfor serveret youghurt og kaffe på sengen. Er alt for træt til at danse af glæde. Kigger træt på morgentv. Vågner mere. Valget står mellem at sippe kaffe i sengen, men jeg enten a. læser ny og spændende krimi fra Camilla Läckberg, eller b. laver kørekort-teori.

Teorien vinder og jeg begiver mig ud på overhalingens overdrev, mens hundene grynter i søvne på gulvet. Solen skinner. Jeg tænker på mine cherrytomater der er ved at få rød kulør, og mine ærter, der plantet sent, først nu er ved at komme op. Længes ud i haven, men er klart for doven til at stå op. Kan dog høre beskærer-saksen der råber og skriger på mig:-)

Tænker en lille smule på de to små der ikke er mere, og faktisk aldrig var i særlig lang tid. Men de var mine, i mig. Håber de kigger ned på mig et sted, og glædes over at solen skinner på mig. Tænker på hvor meget jeg glæder mig til at lave et nyt lille barn, eller børn, sammen med ham den sødeste. Vi venter lige lidt endnu, skal lige sådan helt ovenpå. Skal lige mærke os selv og hinanden igen.

Jeg holder ferie, min krop trængte og den øverste mentale sal råbte og skreg på det. Forsøgte faktisk at arbejde, men måtte opgive. Nu terper jeg 3-4 kørekort lektioner om dagen i stedet. Går i haven og beskærer. Der ryger ud, der gives luft. Faktisk lidt ligesom på den øverste etage. Husker på at vi snart skal på ferie, et wellness og golfslot i Tyskland venter os. Det bliver ren velvære og dejlig tosomhed. Og det falder på et meget tørt sted.

Ha´en god dag derude i blogland, nu vil jeg gå ud og dusche mig selv igennem, få skyllet både legeme og tanker ned i afløbet, få renset momentet og trænge igennem til et nyt. Et grønt, have et, af slagsen. Buskene dirrer allerede af skræk, de ved jeg er på vej, men inderst inde ved de godt at de trænger til en studsning, en kraftig en af slagsen.