onsdag, august 26, 2009

En lille ny Lygum på vej:-)


Ja, det er helt korrekt - Nora Langstrømpe skal være storesøster til marts/april 2010, familien skal udvides med et ekstra medlem - og vi glæder os naturligvis rigtig, rigtig meget.


Jeg er i uge 12, temmelig stor allerede, og føler mig tung og træt, når jeg kommer hjem fra arbejde. På arbejdet har de fået besked denne uge, og det var en svær og meget følelsesladet samtale, da jeg jo kun har været ansat siden maj, og var meget ambivalent over allerede at skulle gå på barsel, følte mig illoyal. Men min chef tog det bare så fint, og alle mine kollegaer har været meget, meget søde og bakket meget op og vist omsorg - jeg kan knap nok få lov at løfte en kande vand mere:-)


Der er 6 måneder, sådan godt og vel, til den lille spif lander, og vi har super travlt med at gøre huset klart, da det er meget småt med plads. Derfor er det også ekstra frustrerende at være så træt og præget af madlede, kvalme - og ja, mest af alt en overvældende træthed - og så undrer jeg mig over at min mave er så voldsom stor og tung allerede. Vi skal til NF-skanning næste uge, og jeg er, må jeg indrømme, nærmest klar til at få beskeden, om at der faktisk er to små spiffer, så stor er maven allerede. Jeg håber mest af alt på en, men uanset antal, så er det et barn/børn, der bliver taget imod med åbne arme:-)


Vi mærkede allerede liv i uge 11, hvilket jeg synes er meget tidligt. Med Nora mærkede jeg liv i uge 20. Men ja, nu ser vi. Spiffen møffer rundt hver aften, og det er skønt at vide, at der er liv og aktivitet.


Grith og co. - der glæder sig til lillebror/lillesøster til foråret:-)