onsdag, juni 16, 2010

Små øjeblikke udloddes....

Kunne du tænke dig, at få foreviget dig selv? Familien? Kæledyrene? Jer alle? En fotograf er på spil med et generøst tilbud

Behøver vist ikke sige, at jeg gerne vil foreviges med min Daddy Cool, Nora Langstrømpe, Albert Lækkermås og Bidachow Brave Baloo - det ville bare være så stort!

tirsdag, juni 01, 2010

En ny vej til det bedre familieliv


Der tænkes i planlægning, i det bedre liv, i mere balance for os alle. For stressede, udkørte forældre ( der skændes pga. pres ) giver jo ikke de små nisser det mest optimale, det sir´sig selv, så der skal tænkes i andre baner. Tror generelt set, at de fleste indimellem stopper op og laver op, sætter foden ind på en ny sti. Det vil jeg også gerne, og det skal sprede sig i vores lille familie, for hvis mor trives, ja så smitter det af på de andre. Det gir´også sig selv:-)


Hvis jeg hver dag skal nå både praktisk arbejde såsom oprydning, madlavning, tøjvask og meget andet, samt tilgodese mig selv både via selvvalgte aktiviteter såsom læsning, blogning og motion, ja så skal det altså planlægges lidt - der er jo også dage, hvor Albert og jeg skal ud af huset til mødregruppe, babysvømning, twinpeaks klub og meget andet.


Jeg tænker, planlægger, forsøger at tilrettelægge - med plads til at trække vejret og være spontan, tror nok jeg skal finde balancen - og skabe en mere optimal hverdag - og et gladere jeg - så hele familien smittes og bliver glade og i balance.


Dagen i dag startede godt, en god morgen, hvor Albert fik sin flaske efter en ret urolig nat - den lille mand er vist midt i et tigerspring. Og mor priste sig lykkelig for, at hun var gået tidligt i seng - for farmand kom ind med Albert klokken 2 og kunne ikke mere. Vi sover opdelt, og far tager den senere aftentjans, hvorpå jeg står op tidligt og får hele huset i gang. Min nat blev dog urolig, fik Albert til at sove lidt, men så vågnede han op igen og var urolig i lang tid, hvor vi kun halvblundede indimellem. Klokken 6 stod storesøster op og kom ind, jeg fik gelejdet hende ind i stuen til farmand og tegnefilm, og sov lidt videre med Albert, som vågnede og fik flaske klokken 7. Derpå fik jeg Nora i tøjet og farmand og Nora kom godt ud af døren, dejligt. Ikke alle morgener forløber lige harmonisk, men denne var god. Der var tid til det hele.


Da Albert var kommet i tøjet og var blevet aktiveret, var han klar til lur 8.45 - og så blev det tid til Effekt-træning. Puh ha, kan godt mærke, at jeg bestemt trænger, meget. Min plan er at der skal dvd-træning på hver anden dag, og i midterdagene skal jeg dyrke en anden form for træning - fx en gåtur eller cykeltræning - meditation, yoga eller lignende.


Der skal også være god mad på planen hver dag, og i aften står den på flæskesteg, forhåbentlig på weberen, med papas bravas ( brunede kartofler med chili og andet godt ved ) - samt rødkålssalat, uhm.


Nå må løbe, der er jo meget, der skal nåes ik:-)