torsdag, februar 15, 2007

Sådan laver man et barn;-)

OPSKRIFT :

Man tager en sund fornuftig kvinde med begge ben på jorden. Hun tilsættes et æg og en sædcelle, og stilles til forhævning i 8 uger.


På dette tidspunkt tilsættes de første ingredienser :


2 spande tårer

300 gram uligevægt

4 latterkrampeanfald

2 spiseskefulde rørelse

5 hysteriske udbrud

2 kilo træthed

1 kilo kvalme

300 gram uren hud


Det hele æltes godt sammen, til kvinden er godt slatten. Stilles til efterhævning i 7 måneder. Husk at se til kvinden en gang om ugen. Hæver hun ikke, som hun skal, kontakt da egen læge.


Forløber hævningen som planlagt, tilsættes en af følgende ingredienser med ca. 10 dages mellemrum. Rækkefølge og mængde efter behag.


Halsbrand

Lægkramper

Hudkløe

Hæmorider

Søvnbesvær

Forstoppelse

Ændret sexlyst

Ømme bryster

Åreknuder

Strækmærker

Smerter i lænd


Kvinden udvikler selv varme, og bagning i ovn er derfor unødvendig. Efter 9 måneder er der klar til servering. Men først skal mesterværket løsnes fra formen. Bliv ikke overrasket, hvis det kan tage adskillige timer. Det er helt normalt.


Et godt tip : Fortæl hyppigt kvinden at hun, selv om hun mærker ændringer i spisevaner, sexliv, nattesøvn, energi, psyke, kropsfacon eller i hendes forhold til manden - naturligvis skal leve som hun plejer at gøre under hele processen, og blot bruge sin sunde fornuft under hele forløbet. Det giver som regel det bedste resultat.


PS: Og husk, graviditet er jo ingen sygdom....( host, host, host.)

Ingen kommentarer: