tirsdag, februar 13, 2007

Er du vild med at læse? Så er det dig, vi søger!

Er du en rigtig bogorm? Læsehest? Eller andet lidenskabeligt individ i forhold til bøger og litteratur, og bor du i Københavns-området, eller kan du henligge dine møder til en cafe i hovedstadsområdet? Så læs videre....

Læsekredsen Melville ( opkaldt efter Herman Melville og hans Moby Dick ) søger nye medlemmer. Pt. er vi 4 medlemmer, der har kørt læsekredsen i ca. 1½ år. Vi skiftes til at vælge en bog, de andre skal læse, og så mødes vi til en middag, som den, der har valgt bog, ligger hus og evner til, ca. hver 2-3 måned.


Indtil videre har vi læst:

8/10.2005. Herman Melville: Moby Dick.

1/12.2005. Leif Panduro: Høfeber.

2/2. 2006. Douglas Coupland: Mikroslaver.

1/6. 2006. Bjarne Reuter: Løgnhalsen fra Umbrien.

5/10. 2006. Jonathan Swift: Gullivers rejser.

25/1. 2007. Helle Helle: Rødby-Puttgarden.

Vi mødes over en hyggelig middag, debatterer den valgte bog, og giver bedømmelse på sandsynlighed for valg, karakter og underholdningsværdi, og har altid nogle vældig hyggelige aftener. Hvis og i så fald, at vi bliver mange medlemmer, kunne vi evt. henligge møderne til en hyggelig café i stedet, valgt af den der inviterer, og så selv stå for betaling af mad mm.


Det er for sårbart kun at være 4 medlemmer, så derfor vil vi meget gerne have flere med. Er du interesseret, og bor du i hovedstadsområdet, er du med på betingelserne i læsekredsen, så læg en kommentar;-) eller send en mail og fortæl om dig selv, til grith@bookworm.dk - vi kigger på de henvendelser vi får, og vender tilbage til dig hurtigst muligt.


Alder, køn og så videre har ingen betydning, vi 4 der er med nu er kvinder i slutningen af 20´erne og til medio 30, en single, 3 i faste parforhold, 1 med barn og 1 med bulende mave;-) Katteelskere og hundeejer. Vi bor på henholdsvis Nørrebronx, Hvidovre og i Brøndby. Dejlige kvinder alle som én, og vi vil meget gerne byde nye velkomne;-)


Næste læsekreds er 29 marts kl.18, og her skal vi debattere Khaled Hosseini: Drageløberen.

Ingen kommentarer: