mandag, januar 25, 2010

46 dages nedtælling....

46 dage endnu. Vi skal så småt overveje at lave børneværelset om, så der er plads til sådan en lille trold, pakker derfor legetøj i kasser til sortering og rengøring. Skal have lavet skemalagt planlægning for resten af barselsdagene, så de ikke går op i morfar og TV, lidt opgaver hver dag rykker os tættere på målet:-)

Vågnede op til en meget, meget kold morgen, og det kan absolut mærkes indendøre, så der skal skrues på alle radiatorerne i dag. Ellers står dagen på ovennævnte plus delikate ting som rengøring af køleskab, at vove sig ud i bryggerset og rydde bare en anelse plads og lignende.

Tidsmæssigt, kan jeg sådan rent fysisk holde til at lave noget det meste af formiddagen, så skal der holdes hviletid for bækkenbunden fra ca. 12-15. Jacob skal ud og shoppe bleer i dag - ja også lillebrors første pakke, så er den på plads. I går fik vi bestilt kemikaliefrie sutteflasker og sutter til, så vi begynder så småt at have lidt ting på plads. Hånd-ammer kan lånes af Randi, hvor også vores skråstol og badekar er, så tingene begynder at give overblik. Jeg er begyndt på en "need to have" liste, for selvom vi har Nora, så er der visse ting, vi mangler til ham. Samtidig kan man jo udarbejde en ønskeliste til barsel og barnedåb, så er den på plads, og man kan jo altid redigere.

Efter at have mistet Jacobs far og nu hvor det viser sig, at der er mere alvorlig sygdom i familien, ja så er der sgu ærlig talt lidt triste miner herhjemme. Vi forsøger at holde humøret oppe, men det kan være svært. Det er vigtigt at værne om de positive ting pt., de små glæder, og her er det godt med Nora Langstrømpe, hun sætter smil og giver latter, heldigvis:-)

Ingen kommentarer: