fredag, januar 22, 2010

Noget af Januar 2010 - a´la facebook

Så starter trædemøllen igen, nu på nedsat tid og med 10 arbejdsdage til barsel - der ryddes op og sluttes af.

Sender varme tanker til sin svigerfar - og håber på et mirakel. Bare et lille lysglimt i mørket, tak.

Har sin svigerfar i hjertet og i tankerne.

Savner sin svigerfar helt enormt og forsøge at forlige sig med, at han nu vinker ned til os fra stjernerne. Vi ses igen på den anden side Erik Christian - og så skal vi have en ordentlig gammel dansk, et slag kort og se en omgang Hammerslag.

Har trods en trist tid holdt gevaldig morgenføs´dag for gemalen, klovnekager med lys, gave, smiley-balloner og masser af hygge og humør - og senere med voksenfejring a´la middag og Avatar - den her dag bliver trods alt god:-)

Har været med manden inde og se Pocahontas 2010 og overvejer nu seriøst noget med et indianerskørt og en lille kano - eller nå nej, noget med en dinosaur og en lang hestehale. Jep, jeg er med på moden, sådan er det bare.

Sidste arbejdsdag inden 9 måneders barsel, meget mærkeligt - i guder, hvor jeg kommer til at savne min arbejdsplads og mine kollegaer - men det bliver en dejlig tid med en lille trold derhjemme:-)

Så fik vi sagt prægtigt farvel til min kære svigerfar - barslen er indledt og nu skal der bygges rede - skal nok få gjort min kære mand helt tosset i hovedet:-)

Glæder sig til at vende tilbage til en hverdag efter et par uger i kaotisk tilstand, pakken frem og tilbage, konstante opbrud, gråd og tænders gnidsel og meget andet ubehageligt. Det skal blive godt at komme hjem og bygge rede til lillebror, der arriverer om en syv otte ugers tid, så sæt igang....

Vel hjemme på matriklen igen efter at have boet hos svigermor i knap den sidste måneds tid. Lettere udbrændt men nu med redebyggerinstinkt, der er brudt ud i lys lue - så nu skal der lades op, og derpå skal der laves lister og gøres ved. Men først lige en tur på Herlev til JM-tjek.

Tilbage fra Herlev med en to kilos basse på slæb:-)

51 dage tilbage. Let mor-panik i forholdsvis kaos - men ikke noget tid, lister og tjek, tjek, tjek ikke kan rette op på. Dagen i dag gik med en lillebror, der er ved at hæve sin mor pga. krammere med blodtilførslen nedaf til, så masser af søvn og nu madplan og lidt praktisk. Overvejer at påbegynde barsels-ønskeliste:-)

50 dage tilbage. Slimproppen gik i går aftes, og der kommer stadig rester. Lidt menses-smerter. Vælger at skifte lidt mellem panik og ro. Vi er jo på ingen måde klar, men der er masser af kærlighed, omsorg og helt sikkert bleer og mad, så går resten jo nok:-)

49 dage tilbage. Har kastet trunten i noget tøj, vasket op, brygget kaffe og sat vasketøj over inden kl. 8 - nu morgenhygge med hjemmebagte rufler og Anne Marie Løns "Hvis barn..." - senere lidt lillebror-forberedelse, lidt praktisk, meget slappen af, og så skal tomatsuppen med masser af frisk basilikum simre ind i et par timer:-)

Stadig 49 dage tilbage. Barsel er skønt. Har lige orket at vande orkideerne, men måtte så overgive mig til morfar. Skøn mand, der sms´er, at han har Chili Con Carne og Blommetrifli med hjem. Og så er der x-faktor i aften. Alt er perfekt. Så mangler jeg bare en stor cafe latte og en gigantisk Wales-kringle! God weekend gutter!


Ingen kommentarer: