onsdag, juni 20, 2007

Vi gør klar, vi venter....

Kære Gajolen

Tiden går, klokken slår, og lige om lidt er du her;-)


Vi venter. Og bruger ventetiden meget effektivt må siges. Hele huset står på den anden ende, alle rum shines op, omrokeres, nyindrettes, ja der skal sandelig være fint, til du flytter ind. Nu kan selv din mor se en ende på det. Ham din far har været flittig.


Du buldrer løs derinde, og når mor aer din lille rumpette, ja så går der ren fest og ballade i den. Jeg tror, du bliver en rigtig lille aktiv én. Med mine gener kan det vel heller ikke gå anderledes;-) Du sover en dog også en del i øjeblikket. Den anden dag måtte jeg vække dig, for jeg synes, du havde været lidt for stille - men det tog du sandelig revanche for i går. Mor havde lovet alverden at hvile sig lidt mere, og derfor lå hun artigt i sengen og sov og så tv fra 14.30 - 18. Det kunne du godt lige ha´, du holdt ihvertfald et gevaldigt gilde, sparkede, roterede, skiftede stilling og side, ja i det hele taget dyrkede du lidt baby-fitness i et stykke tid.


På fredag og lørdag skal vi ud og hente alle dine møbler og alt dit udstyr. Altså, jeg sir´dig, du bliver den mest forkælede Gajol i mands minde. Det skal blive skønt, når dit værelse står parat, så kan du altså bare komme;-)


Nå, mor har travlt. Hele stuen er fyldt af "kontor", dit børneværelse var nemlig kontor førhen, så nu er det hele opmagasineret i stuen, indtil farmand får kørt det ned på sit arbejde. Mor sorterer ud i dine forældres mageligt samlede ting og sager, og hvor er det herligt, sådan at få gjort rent bord. Far morede sig kongeligt i går, da han fandt mors gamle buskort fra 1996, hvor hun laver en ret sjov grimasse. Det billede var ikke gået igennem hos DSB i dag. Mor synes nu også, det var meget god humor.


Nu skal mor i haven. Tænk dig, du får den dejligste have, roserne blomstrer og det hele er så dejligt. Nå ja, det har jeg helt glemt at fortælle dig, du har allerede to kæledyr, to dejlige hundebasser, Bazooka og Baloo. De ved ikke helt, at du kommer, men det skal blive noget af en overraskelse. Jeg er sikker på, at de sagtens kan vænne sig til det. Bazooka vil stensikkert passe rigtig godt på dig, og når du bliver gammel nok, kan I jo lege, eller rettere, du kan hive dem i halen og få dem til at flygte langt væk;-)


Mor skal give dig noget kønt at kigge på, derfor planter hun de flotteste Clematis i dag. De skal brede sig op af nogle grimme brune læhegn, som haven byder på. Husk, at de kun er til at kigge på, man må altså ikke spise dem! Eller tisse på dem, for den sags skyld.


Foresten, jeg har en anden overraskelse. Din mor-bedste, altså din mormor, kommer snart ind og gør fint rent til du kommer, er det ikke bare en dejlig ting? Ej, det ved du jo ikke noget om, men mor og far går altså ikke sådan helt 100% op i rengøring, og slet ikke i opvask. Så nu kommer bedste på besøg. Det er ikke fordi, vi lever i en svinesti, men med mors perfektions-gen, ja så kan det jo altid blive bedre, ik;-) Vi har også tænkt os at finde en rengøringshjælp, for så kan vi jo bruge vores kostbare tid på dig;-) Når vi så også får en opvaskemaskine, ja og ny brugt bil, og nyt indventar i køkken og bad, jamen tænk, det bliver jo som på et slot, helt royalt nærmest;-) Ja, du kan nok høre, lykken vil ingen ende tage. Men den største lykke er det nu, når du stikker hovedet udenfor, og viser os hvem du er;-)


Tusind solskinstanker fra din mor
PS. Håber du hygger dig derinde;-)

Ingen kommentarer: