mandag, maj 22, 2006

Bogormen går til bolden....

Ja, det er et faktum. Teknikeren og Brøndby-fan´en har endelig fået lokket bogormen til at driste sig på stadion til en kamp. Men hvorfor tænker bogormen, så lige på en dag hvor regnen står ned i stænger?

Bogormen er helt spændt på hvordan denne oplevelse bliver, sådan ude blandt det fodboldglade folk. Egentlig burde bogormen passe helt fint ind: Stjæler kærestens gule BIF-trøje og ditto halstørklæde, vinterstøvlerne findes frem igen, og så skal der råbes og skriges lidt. Det passer mig fint. Bøger må man altså ikke tage med, ikke engang lidt smuglæsning under kampen er tilladt, har forhørt mig. Kunne man have en lille bog sådan i inderlommen? Alt er muligt når man virkelig vil det.

Det virkelig fine ved hele affæren er at kæresten har lovet mig Bøf Bearnaise i klubhuset inden kampen, det er jo faktisk ude i noget der ligner en vaskeægte date! Og dates er jo noget enhver kvinde falder for, især når der er Bøf Bearnaise inkluderet. Havde næsten glemt endnu en vigtig ting, toppen på kransekagen, en ordentlig Børge og et vampet stykke brunsviger under kampen.

Så kan man da ikke være andet end lykkelig....altså hvis det så lige ville holde op med at regne i stride strømme....

Bogormen, nu som Brøndby-fan og brunsviger-spiser:-)

Ingen kommentarer: