fredag, marts 09, 2007

Ud med græsenken, ind med kræs og hygge;-)

En lang uge som græsenke er endelig forbi, om et par timer er "gemalen" her igen, og aftenen står på hygge med gode bøffer, rødvinssauce, lynstegte champignoner og asparges, samt ovnstegte kroketter. Tror såmænd endda der er slik og sodavand på programmet idag, det er så længe siden, så det er fortjent:-)

Gajolen er i den grad blevet virkelig, den sparker på livet løs hele dagen, maven har i den grad manifesteret sig som voksende og mere og mere i vejen, men hvor jeg elsker den. Det er skønt at have sådan en gravid-mave;-) Og man har en god undskyldning, for at købe nyt tøj, nemlig ventetøj:-)

Vi kan snart ikke vente på vores lille gajol. Vores kontor skal inddrages til børneværelse, og derfor bliver det sådan et par uger før termin, at vi indretter det, for vi skal jo ligesom bruge det til det sidste. Jeg glæder mig til den dag, hvor Stokkesengen og puslebordet kommer hjem, og vi skal til at flytte reoler, skrivebord og stor PC-skærm væk, og derpå ind med alt børnegrejet. Gajolen har lige fået sin første bamse, katten Sasha, og hvor var det bare fedt, sådan at gå ud og købe noget til gajolen, det gør det hele lidt mere virkeligt og nært. Og som jeg netop har sagt til kæresten, der sidder i Mazdarinaen på vej hjem fra Århus, "Det er lige om lidt", og i guder, vi kan næsten ikke vente med at pusle, synge og nusle. Men vente pænt, ja det må vi jo altså, for gajolen er jo slet ikke sådan helt "køreklar" endnu...


I morgen går turen til Babysam i Næstved. Vi har hørt at deres udvalg i barnevogne er lidt større, og nu er det på tide at se de barnevogne efter i sømmene, ja for valget skal jo snart træffes, for vi har jo tænkt os at sende den famøse liste ud i udbud, og se hvad vi kan spare. Netop derfor skal vi også vælge en anden vogn udover den Odder, vi er faldet for, for der er en forhandlere, der ikke forhandler Odder. Jeg vil tro, vi ender op alternativt med en Emmaljunga, men nu ser vi, det er jo derfor turen går sydpå. Samtidig kan vi så lige smutte ind til de kommende bedsteforældre, de vil sikkert gerne beundre maven;-)

Søndag står den på brunch og Brøndby-kamp, det blir´hyggeligt;-)

Skal du noget spændende i weekenden?

Ingen kommentarer: