mandag, oktober 15, 2007

Status herfra, nybagt mor og hva´så?

Hvor er det herligt at have en lille størrelse, når alting bare flasker sig og går godt;-) Og må jeg lige tilføje, at vi trængte sandelig også til noget harmoni og ro;-)

Fra graviditet og til nu her, hvor Nora er 3 måneder, synes jeg på mange måder, at det har været op af bakke. Selvom det har været helt, helt fantastisk at få vores lille Nora Langstrømpe, ja så har det også været meget hårdt at komme sig ovenpå den voldsomme fødsel og hvad det førte med sig af komplikationer, fysiske og mentale, efter fødslen.


Omvæltningen at blive forældre, har også været hård, mest af alt fordi Nora jo har haft det rigtig svært med maven. Nu lader det dog til, at det går helt godt. Hun sover stadig lidt uroligt, men hun sover både formiddag, eftermiddag, aften og nat;-) Og nu vågnede hun ude, øjeblik...


Ok, så blev hun hentet ind, og ligger nu og leger fint med sin aktivitetssøjle inde i liften, vågner så småt op;-) Sikke en skøn unge, blev lagt ud kl. 7 efter flaske og afbøvsning og masser af kontakt med farmand - og har sovet, med små opvågninger til nu her kl.10, så kan man da ikke forlange meget mere;-) Nå, status må fortsætte i morgen;-)


Hvordan sover jeres de små?


Grith og Nora 14½ uge

Ingen kommentarer: