mandag, juli 18, 2005

De sidste ture i det gamle kvarter


Det er mærkeligt, når man ved at man går de sidste gåture med basserne i ens kvarter, ser man helt nye detaljer. Man tænker: "det her vil jeg savne" og det går op for én at de ting man tager for givet hver dag betyder en del for én. De huse man går forbi og de mennesker man ofte hilser på betyder alligevel en masse.

Villakvarteret her ved siden af vores lejlighed er så hyggeligt. Der er blomster overalt og store flotte huse. Der er konstant renovering et sted, så man kan følge processen med hvordan andre sætter i
stand og får lige nøjagtig deres drømme opfyldt. Der er hunde og katte man genkender, mennesker man hilser på, dem der overfalder én med snak og som man ikke kan undslippe, der er græsarealer der tørster her i varmen, træer, buske og blomster med særlige kendetegn. Der er steder hvor Bazooka og Baloo hver især har deres yndlings-snus:-)

Her i weekenden har vi travet de sædvanlige ture med vores hunde. Det er et faktum at vi nu er ved at gå nogle af de sidste ture i kvarteret, for inden længe befinder vi os i vores nye hus i Brøndby, med et nyt kvarter der skal udforskes. Valby er dejlig, jeg kommer til at savne "my hood", men det bliver nu skønt at komme ud på en 1030 kvadratmeter stor grund, hvor jeg har egne terasser, egne frugttræer, rhododendron´erne, syren, ribsbusk, kæmpe græsplæne og så videre. Det er nostalgisk at vide at man er ved at sige farvel til det gamle, men så spændende at indse at man er ved at hilse noget nyt velkomment.

Hvad kan du godt lide ved dit kvarter?

Ingen kommentarer: