fredag, januar 20, 2006

Bogormen holder weekend i hyggens tegn.....

Uh ha da, så skal bogormen en tur til byen. Ind og ordne lidt praktisk, men heldigvis også bruge nogle gavekort og noget, hyggeligt ja, meget. Til møde på forlag, spændende, ja, meget. Bogormen er spændt på om hun kan cykle til stationen, eller om hun ender i en snedrive, og er spændt på hvor forsinket trafikken er i dag, må vist hellere se at få taget mig sammen og komme afsted.

Senere arriverer et styks passe-hund her til weekenden, så joh, der bliver liv og glade dage i det lille hus fra idag og til søndag, med tre hunde der vil lege, æde og sove. Det skal nok ende med at drive bogormen til vanvid.

Men hvad gør det, når bogormen lige har taget hul på Camilla Läckbergs "Isprinsessen" og også har de første seks afsnit af "Krøniken" hjemme her til weekenden! Joh, jeg forudser en god weekend hvor der er planlagt dejlig mad, virvar med hunde, hyggelæsning, mere og mere sne udenfor, lange gåture og hygge med Ida og alle de andre rødder indenfor. Og jeg er sikker på at gemalen er glad hvis bare han kan få lov til at sidde og hygge med suduko en masse! Så, en weekend med afslapning og lun hygge indendøre:-)

Hvad skal du tilbringe denne snevilde weekend med?

Ingen kommentarer: