tirsdag, april 04, 2006

Bogormen og den filmiske fascination

Siden vi flyttede til det nye kvarter har vi mistet alle vores tv-kanaler, nu ser vi kun DR og TV2, og vi kan vel godt blive enige om at der ikke er meget at råbe hurra for, ikke?

Derfor har bogormen udviklet hvad nogle vil betegne som en lidt skræmmende fascination for film. Ihvertfald er hun medlem af et par filmklubber og en bekendt har anbefalet hende MovieZoo - hvilket ikke har gjort film-fascinationen mindre.

Faktisk vokser den dag for dag, og bogormen længes efter MuppetShow og diverse film og serier, ja tænk, hvem der bare have Orange County-sæsonerne. Ak, ak.

Fornylig købte gemalen dyr vin, det resulterede i at bogormen fik lokket tilladelse ud af ham, til at bestille boxen med første sæson af serien Lost som hun har hørt meget, rigtig meget godt om. Pakkeposten er netop arriveret med den ventede box som har været 10 dage undervejs. Og tænk, så lå der sørme Walt Disney Treasures - The Chronological Donald 1934-41 , i pakken også, tænk, hvem kan have været så fræk at bestille hele to ting?:-)

Påske-underholdningen er på plads, og jeg forudser at det bliver en god påske med gæster, have og husarbejde og råhygge foran skærmen om aftenen, samt god rødvin og en bailey eller to:-) Uhm, påske, bare kom an....

Har du en filmisk fascination, og hvis ja, hvad ser du så?

Ingen kommentarer: