mandag, april 17, 2006

Påsken der gik i sort....

Bogormens påske startede så godt, modtog fin fin pakke fra Operation Påskeglad fra Malene, dejligt påskeæg, fin indpakning og to søde filthøns, alt var så godt, så godt.

Ikke særlig mange timer senere fik vi en meget ubehagelig opringning. En i nærmeste familiekreds var faldet om og var indlagt på intensiv. Puh ha. Alt blev sort. Vi pakkede noget tøj og diverse, smed hundene ind bag i bilen og var dem der var kørt.

Herfra er alt stadig gråt i gråt. Et menneske der er meget tæt på er nu på 5 døgn i respirator, det går langsomt frem, med tilbagefald, men dog frem. Optimismen er til at få øje på, men det har tappet og det er hårdt for alle parter, både for den indlagte og for os, den nærmeste familie.

Vi er pt. ikke hjemme, men hos familie, for at støtte op og være i nærheden. Sådan vil det nok også være den næste uges tid. Det er gråt i gråt, ofte er det sort, så lysner det lidt igen. Man græder indeni, man er rystet, man er i sorg. Det går fremad, men også tilbage, og endnu synes alt så uvist.

Lige nu er det gråvejr i livets latterdal, og bogormen vender ikke mange sider...

Ingen kommentarer: