søndag, oktober 31, 2004

Strand, sten, naturkosmetik og brunch

Uhm....det har været en skøn weekend:-)

Lørdag lavede Randi og jeg naturkosmetik, det var sjovt og hyggeligt, og vi fik nogle gode produkter ud af det:-) Jeg har nu lækker creme, shampoo, balsam, badesalt, massageolie og kropspeeling stående til eget brug.

Både lørdag og søndag gik det ud i naturen en tur. Brøndby-strand blev besøgt lørdag ved skumringstid, og i dag, søndag, har vi været en rigtig lang tur på Rågeleje strand, efter en god gang brunch på Høeghs. En meget sjov oplevelse på en ret stenet strand, med en masse faldskærms-udøvere, para-et eller andet, som fløj frem og tilbage over os, det var min lille chow ret betaget af, og han standsede konstant og stod og kiggede fascineret. Ja, der var meget at se på.

Disse ture i naturen, de lader mig i den grad op, og det er så dejligt at få brugt sin fysik. Dette, at gå langs standen, mens man hører bølgerne slå mod sandet, ja det er helt mediterende og i stor grad afstressende. Jeg håber det kan blive til en tur til stranden i ugens løb, for hundene nyder det også bare rigtig meget.

Går du ture i naturen, og i så fald hvorhenne og hvorfor?

Ingen kommentarer: