lørdag, december 31, 2005

Bogormen fejrer Nytårsaften;-)

Hundene er næsten afleveret i hundepensionen og bogormen begynder så småt mentalt at varme op til en dejlig nytårsaften.

Der skete det i det herrens år 2005 at bogormen skrev speciale, faktisk en hel del af året, det bragte mange kriser til torvs, og under en af disse kriser som bogormens naturligvis bloggede bramfrit om, meldte en blogger sig på banen og mente at bogormen burde ud af hytten og drikke noget kaffe med hende, tale specialekrise, få frustrationerne ud, trække noget frisk luft og så videre.

Bogormen tog gladeligt imod tilbuddet, hrem, et par måneder senere. Så mødtes de to bloggerinaer imidlertid, slendrede rundt på Nørrebronx, var inde og spise brunch og gik i biffen og så "Nordkraft". Siden tog tingene fart. En læseklub blev dannet hvor de igen genså hinanden, en hyggelig aften hos den ene og siden hen hos den anden. Der var dannet fundament for et venskab. I den blæsende november måned spurgte den ene den anden "hva´så med det der nytår hva´" og det udartede sig til at de besluttede at ses og fejre aftenen sammen, denne gang også i selskab med deres udvalgte favoritperson, dejlig mad, gode spil og naturligvis et rigt udvalg af gyldne drikke:-)

Så spumanten er i køleskabet, værtindegaven er pænt pakket ind, tonic´en er klar til gin´en, sushi og sticks er bestilt fra anden side, og om nogle timer støder vi så hovederne sammen for at høre dronningen sige de årlige vise ord. Bogormen og teknikeren ser frem til mange hyggelige timer med den dejlige blogger og hendes opfindsomme kæreste der spreder arbejdsglæde:-) Det er da herligt når blogosfæren afstedkommer nye og spændende venskaber:-) Og endnu mere herligt når man kan blive enige om at ses sådan et høj-helligt nytår:-)

Hvor skal du tilbringe new years og har du oplevet at knytte nye venskaber via bloguniverset?

Et godt nytår herfra til alle i blogland, kom nu godt ind i det, fyr en raket af og drik en skål i champagne fra bogormen og co.

Ingen kommentarer: