fredag, september 02, 2005

Piiiiiieeeeuuuhhh....gassen er gået af ballon´en

Torsdagen var arbejde, indkøb, forberedelser, ankomst af to dejlige veninder, blæst på terassen, optænding af grill, mere optænding af grill: dårlige kul! Hygge, hvidvin med æblecider, mere hygge. Grillet røget makrel, grillede løg, smækkert foccacia-brød og papaya-salsa. Snak, snak, snak. Tændte stearinlys, vimsende hunde, mere tøj på, mere blæst, insekter der skræmte Aino fra vid og sans. Hygge og mere snak.

Total knock-out dessert bestående af varme blommer og ferskner i vanille-sirup, med græsk youghurt og honning-creme og rysteribs i uanede mængder henover:-) Snak og hygge, mere mørke mens stearinlysene blafrede, kulde og soveposer/tæpper der hentes ud. Tid der gik alt for hurtigt. Veninder der bliver afhentet.

Gæste-præget-bord-terassen der ryddes, irritationsmoment i badeværelse hvor den nyindkøbte shampoo med rose/figne-duft er vælte ned fra vindueskarmen og har været så nådig at skænke halvdelen af sit indhold på terassogulvet! Øv! Vi hørte godt nok et stort brag på et tidspunkt, men helt ærligt så gad vi ikke lige rejse os vel!Oprydning, læsning i sengen, godnatkys fra kæresten, sove, sove, sove, bare sove...

Fredag er gassen der er gået af ballon´en, kroppen kræver vist umenneskelige oceaner af kaffe! Kan man tale om at være slået ud af gastronomiske præstationer? Jeg er helt sikkert gastronomisk slået ud, men heller ikke mere end at jeg konstant tænker på gårsdagens dessert og forsøger at holde mundvandet inde...

Det var bare så hyggeligt....tak tøser, Aino og Sara for en dejlig aften, I gør mit liv dejligere og dejligere for hver gang vi ses:-)

PS: Undskyld at jeg havde et kub i forvejen:-) Håber I kan få det byttet:-)

PPS. Aino næste gang du kommer skal jeg nok have en fluesmækker parat og sørge for en aftale med stankelbenene om at de holder sig væk!

PPPS: Hundene takker ydmygt for alle de godbidder "du kom til at tabe":-)

Ingen kommentarer: